★ 7 Days Delivery __ Faster Turnover __ Lower Stroage __ More Profit

Filter pëlhurë qese


Shtëpi > Filter Bag Fabric - Filter Bag Fabric

COX Filter Bag Fabric specialize in manufacture and exporting 12~20oz dust filter fabric, 0.1~200micron felt type micron filter fabric and woven mesh filter fabric(25~2000micron)and full sizes dust and micron filter bag for industry dust remove, liquid filter and water treatment.
Our filter fabric and bag can replace most brand well:Eaton, Cuno, MAHLE, FSI(Filter Specialists), GAF, Red Baron, Mikron, Parker, Ronningen-Petter, Hayward, Loeffler, Rosedale, 3M, Strainrite, Knight and other industry standard filter housings.
12oz,14oz,16oz,17.5oz,18oz,20oz,22oz polyester filter fabric, nomex filter fabric, pëlhurë tekstil me fije qelqi filtër, pps filter fabric. Full sizes dust filter and finish treatment can suit your different working condition.

Needle Felt Filter Fabrics:
PP Filter Fabric Polyester Filter Fabric Nomex Filter Fabric Acrylic Filter Fabric PTFE Filter Fabric P84 Filter Fabric Fiberglass Fabric Filter PPS Filter Fabric Antistatic Polyester Filter Fabric PTFE membrane Filter Fabric Waterproof & oilproof Filter Fabric
Felt type polyester and PP filter bag, woven PA(Najloni,NMO) and polyester mesh filter sock widly used for aquarium filter bag, SVO & WVO biodiesel filter sleeves, sediment filter bag, dewatering filter bag, vegetable oil filter bag. Stainless steel, çeliku të karbonit, plastic neck, string, material ready for selection.
Both needle and woven type liquid filter bag available in various sizes and in a wide variety of microns ranges. Standard size bags(4″x8″, 4″x14″, 7″x16″, and 7″x32″) are available to fit most filter bag housings on the market. Custom filter bags can also be tailor to customers’ specifications. Filtration rate for felt type is 0.1~200micron, woven micron filter bag is 1~2500micron.

Felt Micron Polyester & PP çanta Filter

Filtration Felt is a low cost disposable media with depth-filtration qualities and high solids-loading capacity. Needle Micron Filter Sleeves are available in PES(Poliestër) and Polypropylene(PP). Feltrat e filtrimit janë në dispozicion me një përfundim të jashtëm me xham ose të lyer për të minimizuar migrimin e fibrave nga sipërfaqja e filtrit. Both Welded Filter Bags and Sewn making type are available to fit the filters. Filtration rate available in 0.1, 0.5, 1, 5, 10, 25, 50, 75, 100, and 200Micron.

Weave Nylon & Polyester Water Filter Socks

Najloni(NMO), Poliestër(PE / PES) and çelik i pandryshkshëm is the most widely used material. Monofilament Mesh is an extremely strong material with precise weaving to ensure consistent pore sizes. This type filter bags can reusable in many applications.
Nylon/NMO filter sleeve and liquid mesh Polyester filter socks have full mesh sizes for water treatment, paint strainer filter bags. It also best media for aquarium micron mesh filter. It have higher filter efficiency as pre filter bag than needle type micron filter bags. Sediment and dewatering filter bag most use as Pre-filter in Pond Water Filter Bag or Filtration Pump Socks(1 & 5 micron sediment filter bags), this type bags’ material selec PP/polyester monofilament or multifilament, nylon mesh cloth.
Stainless steel filter mesh widly used as oil filtration, bag filter and other chemical liquid filtration.

PE(PES/Polyester) Filter Bag filters available in 25, 30, 50, 75, 100, 150, 200, 300, 500 Mikron.
NMO(Najloni) filter bag filters available in 25, 30, 50, 75, 100, 150, 200, 300, 500,1000, 1500, 2000, 2500 Mikron.
Stainsless Filter bags filtration rate available:5, 10, 25, 50, 75, 100, 200, 500Mikron.

Najloni & Polyester Screen Mesh

Nylon filter screen mesh and monofilament polyester mesh cloth have widly filtration application, such as water fluid filtration media(nylon strainer bag) as filtration media, bags filtration, screen filtration, pool filter bag
also know widly used for printing screen(white/black/yellow mesh material for select).

Ne garantojmë çanta filtër dhe pëlhura filtër janë të ngjashme ose të njëjta me ato në tregun ndërkombëtar. Bazuar në sistemet ISO, dhe sistemi i kontrollit të cilësisë zyrtare në Kinë, ne mund të garantojë që të gjitha produktet e filtër janë nën sistemin e sigurisë industriale dhe të përshtatshme për konsum të industrisë.
COX Filter Bag Fabric manufactures a complete line of standard and custom Filter Bags for liquid filtration. Contact us to request additional information, submit product and technical requests, to locate a distributor, or with any questions.


 

Filter pëlhurëqese filtriFiltruar.Pëlhurë filtrifilter qese poliestërFilter platnofiltri i qeseveleckë filtërPluhur pëlhurë filtër.kain filterMjetet akrilik filtërpëlhurë filtërfiltërstofFiltri PETkain filter prespëlhurë pluhur filtërLëngshme poliestërFiltër pëlhureÇanta të lëngshme filtër.בד סינוןدیتا شیت کیسه های فیلترกรองไนล่อน1 mikron filter bags1 mikron filtre bag1 micron polyester filter bagsptfe filter bagfilter presse clothpps working temperaturepet filter bagNomex Filter Fabricnomex filter bagnomex bagaramid bag filter fabricpet felt fabricpolyester fiber filter clothnylon filter fabricANTISTATIC FILTER FABRICSryton fabricpolyester filterbag fabric propertiesFiberglass Filter Bag